21 augusti 2012

Nya förmågor

Nu är det smått hemma i huset igen. Astrid och Loke har gjort entré!

Astrid är en släthårig foxterriertik som ska bli vår lilla grythund. Vi hoppas på många härliga jakter med henne när hon är injagad. Nu blir det mest bus med Loke. Hon är tuff den lilla damen, biter ifrån när Loke blir för på. Gillar att ligga på mjuka kuddar!!!! En trevlig och go liten hund som har blivit barnens favorit (så länge hon inte biter dom i tårna!).



Loke kom till oss efter att Alaska gått bort. Det gick fort men för att inte tappa för mycket tid behövde vi en ny hund ganska omgående. Vi fick köpa en valp från Björnlyans kennel i Morjärv som hade en kvar. Han verkar vara en riktig ihärdig hund, han ger sig inte, vill han nåt så skäller han läääänge och ihållande. Det är bara att ge sig för han gör det inte, haha, det bådar gott! Han och Astrid har riktigt kul ihop, hon tål hans lekar trots att han är dubbelt så stor! Loke är en riktigt trevlig kille som fungerar hur bra som helst i vår familj!



Man får passa på att ta bilder när de vilar, annars är det full fart och då är det svårt att ta bra bilder. Måste nog skaffa en sån där halvproffsig kamera så man kan fylla på med fina bilder på hundar och jakt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar