16 juli 2012

Livet går vidare....

Alaska är nu begravd, i en hemmasnickrad ekkista. Han har fått en fin plats i trädgården så det känns som om vi kan gå vidare nu! Men vi glömmer honom aldrig!

Vi fick ut honom i en fin pappkista från Blå stjärnans djursjukhus i Göteborg. Riktigt värdigt måste jag säga. Vi slapp använda vår blåa plastbalja som vi hade med oss.



Vår vän Kenneth hade snickrat denna fina kista i ek medan vi var och hämtade Alaska.




Nu får han vila i ett hörn i trädgården.






Vi har redan hittat en ny liten gråkille som vi ska hämta om tre veckor, han kommer från Björnlyans kennel i Morjärv och vi hoppas att han ska bli en lika fin kamrat som Alaska var och våra två andra grållar är. Han ska få de bästa förutsättningar i alla fall. Känns som en stor tröst just nu!

Vi har haft en första träff med wachtelgruppen, det känns som om vi kan bli ett riktigt trevligt gäng. Vi var fyra stycken men det är några till som inte kunde denna gången men som hänger på nästa gång. Det var mycket energi i luften men efter en promenad och passivitetsträning i skogen så kändes det faktiskt väldigt avslappnat. Min rodeohund Idefix skötte sig bättre än vad jag hade trott!
Vi lärde känna varandra lite under träffen och sedan bestämde vi vad vi skulle träna nästa gång innan vi skiljdes åt. Det blir nog mest apportering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar