28 november 2012

Jaktresa till Tyskland

Imorgon bär det av till Tyskland, en jaktresa vi själva administrerat. Den här gången är det mest folk vi känner och eftersom tre av dem har eller ska fylla 50 i år så blir det lite av en födelsedagsresa också.

Men vi hoppas naturligtvis även på fint väder, bra jakt och en trevlig samvaro tillsammans.

Vi har försökt hinna med att jaga med våra hundar nu innan resan och Kibo och Aska har än en gång bevisat att de kan leverera i skogen. De har jagat både älg och gris, det sistnämnda jagade de tillsammans i tre timmar, en enorm galt som nådde Micael upp till höften när den strök förbi honom. Tur att galten bara flydde och inte var inställd på försvar.

Idefix har även han fått sig ett par rundor i skogen, tyvärr har vi inte sett vad han drev eller skjutit för honom, det börjar bli dags tycker man. Men han har ett fint drevskall och kommer tillbaka snabbt nu och det är skönt att det fungerar så långt.

Återkommer med tysklandshistorier efter helgen!


Tänkte också bara upplysa om att Helena numera är ombud för Agria djurförsäkring och försäkrar in hundar, katter och smådjur. Välkomna att höra av er om ni vill ha en personlig kontakt med ert försäkringsbolag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar